EVENT

Event med Le Freak

Produktioner

Vi arbejder med afvikling af Koncerter, awardshows, større firma arrangementer, konferencer og meget mere, kun fantasien sætter grænser! Vores sortiment består af højkvalitets produkter af PA, lydudstyr, lysudstyr og specialeffekter, som kan dække alle behov og vi har dermed mulighed for at klarer afvikling og produktion af koncerter i alle størrelser. Kontakt os, og få rådgivning til dit næste event og svar på eventuelle spørgsmål. Vi er med helt fra planlægning til udførelse af eventet.

Messestande

Vi leverer komplette løsninger af messestande, til messer og udstillinger som er indflytningsklar, så du kun skal tænke på at tage de elementer med der skal udstilles. Vi sørger for opbygning, klargøring og tilsætter i fællesskab med dig det ekstra blikfang til din stand med tanke på behov og budget. Vi kan også være behjælpelig med opsætning og montering af visuelle effekter som giver blikfang. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Se hvad vi tilbyder eller kontakt os for at høre mere.

Messestande event
Tobias Pedersen ProGear

Vi står klar til at hjælpe!

Vi leverer & afhenter i Århus & Favrskov kommune for kun 400kr. pr. vej. Dette kan du tilvælge til slut, når du laver en onlinebooking her på siden.

Tobias Pedersen

Kurv
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at browse på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
Start med at skrive for at søge efter produkter.